myPA

myPA 15 χρόνια εμπειρίας στην διάθεση σας

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Δείτε τι μπορούμε να προσφέρουμε σε εσάς και την επιχείρηση σας

Παρέχουμε

Επικοινωνία με τους πελάτες και τους προμηθευτές σας
την δημιουργία και την διαχείριση : των ραντεβού,
των οικονομικών εκκρεμοτήτων, προσφορών, πληρωμών, τιμολόγησης και κάθε είδους αξιόγραφων. Την οικονομική σας διαχείριση (έξοδα, έσοδα κτλπ), 

Οργάνωση όλων των αρχείων σας για την αποστολή τους
στον συνεργαζόμενο λογιστή σας ή σε δίκο μας συνεργάτη. Εξωτερικές εργασίες (πληρωμές λογαριασμών, αποστολή τιμολογίων στον λογιστή σας, διευθετήσεις σε δημόσιες υπηρεσίες, Τράπεζες κλπ.).

Απευθυνόμαστε

Ο κάθε επαγγελματίας έχει διαφορετικές ανάγκες και εμείς είμαστε εδώ για να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας πάνω στις δικές σας ανάγκες

Στους ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται ένα ολοκληρωμένο ‘’σύστημα διαχείρισης’’, στους Τεχνίτες της ‘’παλιάς σχολής’ που δεν δύναται να γνωρίζουν από συστήματα διαχείρισης και οργάνωσης, σε σας που λόγο της φύσης της εργασίας σας βρίσκεστε συνεχώς έξω και σε όλους εσάς που θέλετε να εξελιχθείτε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

 • Ελισαίος Δ.
  Έχω μια μικρή κατασκευαστική εταιρεία και είχα 2 άτομα ως υπαλλήλους γραφείου για να μου κάνουν την οργάνωση. Η αλήθεια είναι πως νόμιζα ότι είχα κάτι οργανωμένο και ήξερα τι μου γινόταν. Ωστόσο δεν ήταν έτσι. Η μια κοπέλα έφυγε με άδεια εγκυμοσύνης που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, και το 2ο παιδί που είχα δεν τα κατάφερνε μόνος του.  Αναγκάστηκα να ασχοληθώ με τα του γραφείου ανακαλύπτοντας καθημερινά εκκρεμότητες που δεν είχαν ολοκληρωθεί εδώ και πολύ καιρό. Είδα ότι κάποιοι από τους συνεργάτες μου είχαν συνεργαστεί με άλλους κατασκευαστές και ο λόγος ήταν προφανώς ότι άφηνα εκκρεμότητες οι οποίες νόμιζα είχαν τακτοποιηθεί αφού κανείς δεν μου τις ανέφερε ποτέ. Διαπίστωσα ότι είχα υπόλοιπα που μου χρωστούσαν από δουλειές ετών πάνω από 40.οοο ευρώ. Ένα μπάχαλο για το οποίο δεν μπορώ να ρίξω όλο  το φταίξιμο στα 2 παιδιά που είχα στο γραφείο αλλά και σε μένα που δεν μπορούσα να οργανωθώ. Συζήτηση στη συζήτηση με δέκα φίλους του χώρου ο ένας εκ τον οποίων συνεργαζόταν ήδη με το myPa μου εξήγησε περίπου τι γίνεται. Έκλεισα ένα ραντεβού μίλησα για να καταλάβω τι γίνεται. Στο 2ο ραντεβού κάτσαμε με την ίδια την ιδιοκτήτρια και βγάλαμε το τι χρειάζομαι οργανωθήκαμε και ξεκίνησα την συνεργασία μου μαζί τους. Όλα είναι υπό πραγματικό έλεγχο και χωρίς να πληρώνω δέκα μισθούς δώρα ένσημα και άδειες εγκυμοσύνης. Δεν μπορώ να ξεχάσω τίποτα γιατί δεν με αφήνουν να ξεχάσω τίποτα. Μπράβο στα παιδιά.
  Ελισαίος Δ.
  Κατασκευαστική
 • Λεωνίδας Μ.
  Δεν έχω να πω πολλά. Μόνο το γεγονός ότι έχω ηρεμήσει από το να παραγγέλνω υλικά να βρίσκω τιμές και να είμαι όλη μέρα στα τηλέφωνα μου αρκεί. Τα παιδιά από το myPa έχουν αναλάβει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Τα πάντα όμως… Νομίζω ότι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες σας χρειαζόμαστε.
  Λεωνίδας Μ.
  Υδραυλικός
 • Μενέλαος Τ.
  Είμαστε κλασικοί τεχνίτες που ξέρουμε να κάνουμε απλά πολύ καλά τη δουλειά μας. Δεν γνωρίζουμε από οργάνωση και διαχείριση άλλωστε ποιος μάστορας της ηλικίας μας γνωρίζει; Πάντα λέγαμε με τον συνέταιρο μου ότι έπρεπε να βρούμε κάποιον για την δουλειά αυτή και πάντα το παραμελούσαμε νομίζοντας ότι δεν είναι απαραίτητο. Και τελικά αποδείχτηκε πως ήταν. Τα παιδιά από το myPa πραγματικά μας έδειξαν το δρόμο. Τα χειρίζονται όλα από την επικοινωνία με τους πελάτες και τους προμηθευτές έως και τις διαφημίσεις στη Google για να αυξήσουμε τη δουλειά μας. Το αποτέλεσμα; Ηρεμήσαμε από το να τρελαινόμαστε πραγματικά από τα καθημερινά τηλεφωνήματα με πελάτες και προμηθευτές, αυξήσαμε τον όγκο της δουλειάς μας σε σημείο που χρειαστήκαμε επιπλέον ‘’χέρια’’ και το κυριότερο ξέρουμε πλέον τι μας γίνεται από οικονομικής άποψης.
  Μενέλαος Τ.
  Γυψοσανίδες
 • Σόνια Τ.
  Τα τελευταία 15 χρόνια οργάνωνα και διαχειριζόμουν τα πάντα μόνη μου. Κατά καιρούς προσλάμβανα διάφορες κοπέλες ως βοηθούς αλλά δεν έβρισκα αυτό που ήθελα επομένως μόνη μου τα έκανα καλύτερα και δεν χρειαζόταν να πληρώνω και κανέναν εφόσον δεν ήταν αυτό που έψαχνα. Έχω αρκετά ακίνητα άλλα με σταθερή μίσθωση και άλλα ως RBNB  καθώς  και μια επιχείρηση eshop  με καλλυντικές κρέμες. Επομένως έχω να διαχειριστώ όλα τα σπίτια με τους ενοικιαστές με ότι συνεπάγεται αυτό συν όλη την διαχείριση των σπιτιών που έχω RBNB (check in – check out, καθαρισμούς, απαιτήσεις πελατών , να συντονίζω παραλαβή από λιμάνια, αεροδρόμια κλπ) και επιπλέον έχω και την διαχείριση , παραγγελίες αποστολές οικονομικά κλπ από το eshop. Πολλά τα έσοδα αλλά και  πολύ η πίεση το άγχος και τα νεύρα. Δεν είχα καθόλου χρόνο να απολαύσω ούτε ένα φαγητό με φίλους έξω καθώς πάντα κάτι τυχαίνει και το τηλ χτυπάει ασταμάτητα, δεν είναι άλλωστε και λίγες οι φορές που αναγκάστηκα να φύγω για να λύσω κάποιο ζήτημα. O σύζυγος μιας φίλης είναι ηλεκτρολόγος με τον οποίο συνεργάζομαι και για τα σπίτια μου και έτυχε να συνεργάζεται με το myPa. Μου σύστησαν λοιπόν να δοκιμάσω να επικοινωνήσω να δω αν μπορούν να βρούν μια λύση και στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Καχύποπτη όπως πάντα αναρωτιόμουν ‘’εδώ δεν μπορώ εγω να βρω έναν άνθρωπο να μου κάνει ότι χρειάζομαι χωρίς να με τρελαίνει θα μπορούν αυτοί να μου λύσουν τα χέρια;’’ Και όμως αφού έκλεισα ραντεβού και αναλύσαμε όλες μου τις απαιτήσεις και τα θέλω μου το myPa είναι όντως ο προσωπικός μου βοηθός για όλα σε όλα. Το πιο τρελό απ’ όλα είναι ότι όλα τα παιδιά γνωρίζουν τα πάντα για το κάθε πελάτη επομένως τα πάντα κυλάνε ρολόι.
  Σόνια Τ.
  Εισοδηματίας & Ιδιοκτήτης eshop
 • Δημήτρης Γ.
  Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα τα ΣΚ να μην δουλεύω και να κάθομαι με την γυναίκα και τα παιδιά μου. Δούλευα όλη την εβδομάδα μέχρι και τις 11 το βράδυ για να προλάβω όλους τους πελάτες για να αφήνω τα ΣΚ ελεύθερα και να  προσπαθήσουμε με την γυναίκα μου να βάλουμε μια τάξη στη δουλειά μου για την εβδομάδα που είχε περάσει αλλά μάταια κάθε φορά.. αυτό το χάλι δεν μαζευόταν ποτέ!!! Όταν είδα την χορηγούμενη στο FB απλά μπήκα στη διαδικασία να στείλω ένα μήνυμα για επικοινωνία έτσι για πλάκα…Αυτό ήταν Σώθηκα…
  Δημήτρης Γ.
  Μεταλλικές κατασκευές
 • Άγγελος Μ
  Δεν έχω λόγια. Η επιχείρηση μου μικρή η βοήθεια των παιδιών του myPa τεράστια. Χειρίζονται από κρατήσεις μέχρι και την επικοινωνία με τους υφιστάμενους πελάτες μου. Το σημαντικότερο; Η εχεμύθεια !!! Επειδή έχουν και άλλους πελάτες με αντίστοιχη δραστηριότητα (οι οποίοι με σύστησαν κιόλας στην ομαδα του myPa) ανησυχούσα ότι θα υπάρχουν προβλήματα. Ανησυχούσα  ότι μπορεί κάτι να διαρρεύσει από προμηθευτές μου.. ή ότι μπορεί να προωθούσαν  πελάτες μου σε άλλες εταιρείες. Τίποτα από αυτά δεν έχει συμβεί και είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί ποτέ. Άλλωστε η σύμβαση εχεμύθειας που υπογράφουμε είναι ότι πιο ολοκληρωμένο και σωστό έχω ποτέ αντιμετωπίσει σε  μια συνεργασία.
  Άγγελος Μ
  Shipping Broker
 • Θοδωρής Κ.
  Δεν ήξερα τι μου γινόταν. Δεν ήξερα τι μπαίνει στη τσέπη μου τι βγαίνει και γιατί; Έβλεπα απλά ότι έπαιρνα χρήμα πλήρωνα προμηθευτές και υποχρεώσεις αλλά στο τέλος δεν ήξερα αν ‘’έμπαινα μέσα ή όχι’’. Δεν γίνεται λέω αυτό να συνεχίσει άλλο χρειάζομαι ένα παιδί ή μια κοπέλα που να κρατάει τα πάντα, αλλά και που να δουλέψει αφού έχω ως έδρα το σπίτι μου; Τη λύση την βρήκα σε διαφήμιση του myPa. Στην αρχή φοβήθηκα και ήμουν καχύποπτος αλλά ο τρόπος με τον οποίο η ίδια η Ιδιοκτήτρια μου εξήγησε πως δουλεύουν σκέφτηκα ότι δεν είχα τίποτα να χάσω… Και δεν έχασα η αλήθεια είναι πως κέρδισα μόνο. Ξέρω ανά πάσα στιγμή τι μου γίνεται σε όλα τα επίπεδα, τι χρωστάω τι μου χρωστάνε τι υλικά έχω χρησιμοποιήσει και που... τα πάντα όλα. Μπράβο στα παιδιά γιατί γνωρίζουν όλοι την δουλειά τους.
  Θοδωρής Κ.
  Υδραυλικόςc
 • Δημήτρης Φ
  Κάθε Βδομάδα τα ίδια, να μην ξέρω ούτε τι μεροκάματα πρέπει να πληρώσω στα παιδιά ούτε τι εκκρεμότητες έχω από δουλειές. Να ξεχνάω να πάω σε πελάτες από την πίεση της ημέρας και να προσπαθώ να σημειώνω τα πάντα σε μια ατζέντα που δεν έβγαλα ποτέ άκρη. Η δουλειά μου απαιτεί να είμαι όλη μέρα στον δρόμο πάνω σε ένα μηχανάκι , υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπάσω το τηλέφωνο από την πίεση της καθημερινότητας. Τα όρια μου τα είχα ξεπεράσει…και έτσι από το πουθενά μου συστήνει ένας φίλος και συνεργάτης που ασχολείται με πλακάκια και βαψίματα το myPa. Πάρε και μίλα με την Νάνσυ μου λέει, την ιδιοκτήτρια θα σωθείς φίλε!!!
  Δημήτρης Φ
  Τέντες & Πέργκολες
 • Α.Β.
  Ήθελα να έχω κάποιον δίπλα μου να κανονίζει τα ραντεβού μου, να μου τα θυμίζει και να μπορεί να τρέχει την καθημερινότητα της εταιρείας μου. Πλέον με το myPA μπορώ να αφοσιώνομαι στην εργασία μου και τα υπόλοιπα απλά ενημερώνομαι από τα παιδιά του myPA
  Α.Β.
  Ηλεκτρολόγος

Εμπιστευτείτε μας σήμερα

Κερδίστε Χρόνο, Χρήμα και Ασφάλεια μαζί μας

Πρωτοπορία

Είμαστε πρώτοι στην Αγορά και η ομάδα μας αποτελείτε από έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες που αγαπάνε αυτό που κάνουν αποφέροντας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ασφάλεια & Εχεμύθεια

Γιατί η Ασφάλεια και η Εχεμύθεια για τον κάθε συνεργάτη μας είναι μείζων σημασίας. Με τον κάθε πελάτη μας υπογράφουμε σύμβαση εχεμύθειας.

Έλεγχος

Ανα πάσα στιγμή μπορείτε μέσω εφαρμογής να έχετε πλήρη έλεγχο της επιχείρησης σας.

Σταθερό κόστος

Γιατί μαζί μας έχετε σταθερό κοστολόγιο για τις υπηρεσίες μας κάθε μήνα χωρίς να επιβαρύνεστε εισφορές των εργαζομένων (δώρα μισθών, extra bonus, ασφάλιση).

Τα social media μας

Ακολουθήστε μας σήμερα μέσα από τα socail media του myPA